Belangrijke data

en bijzondere activiteiten

Maak

kennis met

onze school

Afscheid juf Bernadette

Aan het einde van dit schooljaar neemt juf Bernadette afscheid van de Cantharel. Ze gaat met zwangerschapsverlof en zal na haar verlof alleen nog werkzaam zijn voor het Expertisecentrum Hoogbegaafdheid, waar ze ook nu werkzaam is.
Op donderdag 9 juli is er om 14:30 uur een mogelijkheid tot ‘raamvisite’. Wilt u juf Bernadette gedag zeggen, dan kan dat vanaf het plein bij het raam van groep 6/7. U mag hiervoor dan uiteraard het plein betreden.

Afscheid gr 8

De voorbereidingen voor het afscheid van groep 8 zijn in volle gang. Dit jaar hadden we vóór de corona uitbraak al de keuze gemaakt om de afscheidsmusical als film op te nemen. De opnamedag is inmiddels achter de rug.
De film wordt op 14 juli vertoont in de Triade. ’s Middags is er een voorstelling voor de kinderen van de school, ’s avonds is er een voorstelling voor de ouders van groep 8.

Wisselochtend

De wisselochtend is voor (nieuwe) leerlingen altijd een belangrijk moment. Tijdens de wisselochtend draaien alle groepen zogenaamd een jaar door, kinderen kunnen zo alvast kennis maken met hun nieuwe juf of meester, een nieuw lokaal en soms ook met nieuwe klasgenoten. Ook dit jaar willen we een wisselochtend organiseren, maar hoe dit er precies uit zal zien, zullen we later bekend maken.

1234

Theme picker